Nieuws

Kay border collie

Recentelijk heb ik 3 honden herplaatst voor eigenaren waar de hond niet meer paste om uiteenlopende redenen. Hele leuke en goede adressen hebben al deze honden gekregen. Uiteraard hoop ik voor u allen dat uw hond oud wordt bij u maar mocht er toch onverhoopt wat voorvallen en zou u hier hulp bij willen of iemand weten die hulp wenselijk vindt, dan kunt u ook hiervoor bij LUPO terecht. Maar uiteraard ook wanneer u op zoek bent naar een hond, ook dan kan ik hierin bemiddelen.

Hierbij het verhaal van Kay.

IMG 20170112 WA0001Beste allemaal ik ben Kay een border collie reu van 5 maanden en ik ben op zoek naar een nieuw baasje. Het best voel ik me op mijn plek als er nog een andere hond aanwezig is en als u verstand heeft van Border collie’s. Ik ben heel sociaal en lief naar mensen, kinderen, dieren zoals honden, katten en paarden. Ik kan een paar uurtjes alleen zijn.

 

  • Wel heb ik nog verdere opvoeding nodig ook omdat ik heb geleerd hoe de aandacht te krijgen wat niet altijd goed uitkomt.
  • Kay heeft namelijk veel aandacht nodig en dat lukt momenteel helaas onvoldoende. 
  • Kay is heel sociaal en nog erg enthousiast naar mensen, honden, katten en dieren. 
  • Kay kan met kinderen. 
  • Kay kan een 2 a 3 uur alleen thuis zijn. 
  • Kay kan tegen autorijden. 

 

Bent u het die mij mijn gouden mandje geeft? Dan hoor ik het graag. Wilt u dan bellen of mailen?

Alvast bedankt.
Poot van Kay.

Kay heeft al een nieuwe baasje gevonden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief