Happy Dog & Cat

Lupo is tevens leverancier van deze kwaliteitsvoeding uit Duitsland

www.happydog.nu (voor meer informatie).
Of het nu vlees, vis of gevogelte is – voor al onze recepturen gebruiken wij de biologische diversiteit van dierlijke eiwitbronnen.

Het resultaat is een bijzonder evenwichtige voeding, vol hoogwaardige proteïnen en aminozuren. Met de Happy Dog Supreme producten sluit u op een heel natuurlijke wijze tijdens de dagelijkse maaltijd uit dat uw hond eenzijdig wordt voorzien van slechts één soort eiwit.
Een hoogwaardige voeding, 95% wordt opgenomen waardoor de hond weinig ontlasting heeft. U doet lang met de zak! 1 beker kost € 0,90!
U hond krijgt een prachtige zachte vacht, glimt enorm en verhaart weinig.
Voor alle rassen en leeftijden verkrijgbaar.

  • Pup’s: < 25 kg en >25 kk
  • Volwassen hond; kleine rassen, < 25 kg en > 25kg
  • Lightvoeding’ afvallen en op gewicht houden
  • Dieetvoeding
  • Koekjes
  • Vleesvoeding uit blik; echt vers vlees, desgewenst aanvullen met vlokken en/of groente ; (niet te verwarren met blikvoeding = maar 4% voedingsstoffen).

Happy dog & cat kunt u op afspraak afhalen of ik bezorg deze vanaf 15 kg tot ongeveer 10 km kosteloos bij u thuis.

Voor honden vanaf circa 6 maanden.

 

U kunt doorstromen uit de puppycursus of  als uw hond nog geen cursus heeft gehad. In deze cursus ligt de nadruk op het (verder)  begeleiden in de opvoeding van uw hond. Uw hond gaat zich qua karakter en door de puberteit namelijk verder ontwikkelingen in zijn of haar gedragingen en zintuigen. Ik ga u sturen in hoe u omgaat met deze prikkels, gedragingen en de puberfase en hoe de hond sociale vaardigheden blijft aanleren op een hondse en vriendelijke manier. Nog steeds gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.  Ook is deze cursus zeer geschikt voor buitenlandse honden, Waar ik veel ervaring mee heb, (ik heb zelf namelijk ook drie buitenlandse honden) of honden die nog geen cursus hebben gehad.

 

Wat leert de hond verder; wandelen zonder trekken, hier komen, laag blijven, de wacht, zit, af en andere vaardigheden zoals o.a. de communicatie van de hond, we gaan hersenwerk laten doen en een behendigheidstoestel(en) wordt ingezet.

 

De cursus bestaat uit 8 lessen van 50 minuten, max 7 cursisten.
Kosten € 102,50 inclusief theoretische informatie. (incl 21% BTW)
De basiscursus wordt gegeven op maandagavond van 20.30 tot 21.20,  op woensdagochtend van 11.30 uur tot 12.20 uur of donderdagavond van 20.30 tot 21.20 uur.

 

Contact

Voor meer informatie, vragen en/of voorwaarden: bel of mail mij gerust!

Aanmelden

Wat kan ik voor u en uw hond(en) betekenen?
Meldt u hieronder aan.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief