Nieuws

Lupo 10 jaar!

10 jaarIn mei 2018 bestaat LUPO 10 jaar. Een mijlpaal! In deze 10 jaar is LUPO uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waar ik hartstikke trots op ben en waarin ik u en uw hond met veel liefde en passie begeleid, samen met mijn medewerkers.

Een jubileum is ook altijd een mooi moment om vooruit te kijken. Klanten vragen mij vaak of ik naast de basiscursussen ook nog gespecialiseerde cursussen kan aanbieden. Zo hebben we bijvoorbeeld een behendigheidscursus gegeven en een ‘clicker’ cursus en op dit moment is er een ‘zoek en apporteer’ cursus in ontwikkeling. Daarnaast krijg ik steeds meer vragen van klanten voor individuele (gedrag)begeleiding van hun hond. 

In 2018 wil ik heel graag meer van dit soort gespecialiseerde cursussen en workshops ontwikkelen en ook meer tijd vrij maken voor de individuele begeleiding van uw hond. Daar is natuurlijk wel (extra) tijd voor nodig. Om dit mogelijk te maken worden de voorwaarden voor het logeren van uw hond (en/of uw kat) bij LUPO vanaf januari 2018 licht aangepast. 

Hieronder vindt u een overzicht van het gehele cursusaanbod en de diensten van LUPO in 2018, inclusief de gewijzigde voorwaarden voor het logeren. U vindt dit ook op onze website www.hs-lupo.nl

Cursussen

Van puppycursus tot gespecialiseerde cursussen, ook hiervoor kunt u uiteraard bij LUPO terecht. In de loop van het (volgend) jaar zult u meer gespecialiseerde cursussen aantreffen op de website en in de nieuwsbrief, dus houd deze goed in de gaten!

Dagopvang

In de dagopvang ontzorg ik u terwijl u werkt. Uw hond is in gezelschap en kan lekker spelen met andere honden zodat u onbezorgd aan het werk kunt. Voor meer informatie zie de voorwaarden die op de website staan.

Sociale creche

Soms heeft een hond een extra steuntje in de rug nodig in de omgang met andere honden. Voor deze (her)socialisatie wordt op woensdagmiddag de ‘sociale creche’ georganiseerd. Voor meer info, kijkt u op de website > diensten > chreche.

Logeren voor honden en katten. Let op: licht gewijzigde voorwaarden!

Uw hond of kat is nog steeds van harte welkom om bij LUPO te komen logeren terwijl u met vakantie bent. Vanaf 1 januari 2018 wordt het logeren echter beperkt tot de schoolvakanties (voorjaar, mei, zomer (juni t/m augustus), herfst en kerstvakantie) die gelden voor het midden van het land. Het logeren door de week en in het weekend zal niet meer mogelijk zijn. Voor vakantieopvang kunt u uw huisdier brengen en halen van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 10.30 en tussen 16.30 en 17.00 uur. 

Individuele gedragsbegeleiding

Soms loopt het even niet zo lekker met uw hond zonder dat de oorzaak meteen duidelijk is. Een hond kan bijvoorbeeld heel veel stress hebben, waardoor hij uw spullen gaat slopen, blijft blaffen of zelfs agressief gedrag vertoont naar andere honden of mensen. Of het lukt niet om hem zindelijk te krijgen. Ook kan het gebeuren dat uw hond na een akelige gebeurtenis opeens heel angstig is. Om u hierin te ondersteunen kunt u een beroep doen op individuele gedragsbegeleiding. Ik kom dan bij u thuis om samen met u uw hond te observeren en een plan op maat te maken. Ik werk daarbij vanuit mijn opleiding en expertise als gediplomeerd gedragskundige.

Puppyconsult en advies over aanschaf of herplaatsing van uw hond

Naast bovengenoemde diensten kunt u bij LUPO ook terecht voor puppyconsult en advies bij de aanschaf en eventuele herplaatsing van uw hond. Daarnaast verzorgt LUPO maandelijks een nieuwsbrief voor haar klanten.

Ik hoop u met deze update van de verschillende cursussen en diensten goed te hebben geïnformeerd en begroet u en uw viervoeter weer graag in 2018! Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met hartelijke groet,

Monique Boss
LUPO

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief