Nieuws

Eterische Olien

Het reukorgaan is een belangrijk zintuig voor de hond. Zeer snel bereiken de geurprikkels de hersenen waar een associatie gelegd zal worden. Daarnaast bereiken de olien uiteindelijk iedere cel in het lijf. De oliën zijn hoogwaardig doordat ze vanaf plantzaadje tot aan het bottelen een secure selectie en controle ondergaan. Dit maakt dat deze van top kwaliteit zijn en zeer krachtig. Dit mooie product heeft dan ook altijd een persoonlijk advies nodig voor gebruik. De oliën zijn aromatisch te beleven, je kunt ze aanbrengen op het lijf en door de hoogwaardigheid zijn de meeste ook in te nemen. Inwerkend op het fysieke lijf en de mentale kant kunnen we de honden heel mooi waar gewenst ondersteunen.

Door de hond allereerst met de ITOVI SCAN uit te lezen, weten we vervolgens welke olie(n) in te zetten. De Itovi scanner is namelijk een meetsysteem welke onder de staart van uw hond wordt geplaatst. Het gehele lijf en zo ook iedere cel heeft een frequentie zo ook heeft iedere olie dit. De scan match de frequenties met elkaar en geeft aan welke oliën, cellen kan helpen weer in de juiste frequentie te komen. Tijdens de scan worden 273 punten gemeten. Dit is uiteraard een beknopte uitleg ik vertel hier graag persoonlijk meer over. De scan duurt ruim een minuut en is totaal pijnloos. We houden puur het kleine apparaatje tegen het lijf aan.De uitslag van de meting ontvang in op mijn telefoon en daarvan uit kunnen we verder kiezen.

Een uitkomst geeft dan aan welk oliën je in kan zetten. Vervolgens laten we wanneer er een selectie van meerdere olien mocht zijn de hond zelf kiezen. Na deze keuze van de hond geef ik uitleg over welke oliën hoe in te zetten. Niet iedere olie is geschikt om door het voer te doen, omdat honden het dan waarschijnlijk niet willen eten. Op het lijf aanbrengen is dan zeker een mogelijkheid, er moet dan altijd verdund worden. Ook het laten ruiken van de olie heeft zijn werking dit kan heel goed via een diffuser zodat de hond het via de omgeving binnen krijgt.

Ik Monique heb er zelf goede ervaringen mee, bij mijn honden, mijn paard en mezelf!

Zou u het op prijs stellen dat we uw hond uitlezen en indien wenselijk en zo nodig druppels inzetten? Het lost vaak veel op (in combinatie met les of een gedragsconsult). 

Kom dan langs op Zaterdag 5 oktober tussen 11.00 & 13.00 uur.

De kosten voor een scan, en een rapport met advies, welke later ook naar u, de klant toe wordt gezonden per mail, bedragen normaliter €15,- maar voor deze dag € 8.50!

Indien u wilt deelnemen stuur dan een mailtje naar info@hs-lupo.nl dan kunnen we u een tijd doorgeven.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief