Hond & Etherische Oliën

Wist u, dat je het welzijn van uw hond kunt verbeteren/ondersteunen met essentiële olie? 

Dat u hiermee zowel psychische, emotionele als lichamelijke klachten kunt behandelen. Dat u hierdoor ook gedragsproblemen kunt verminderen? Evt in combinatie met gedragsbegeleiding.

Als het welzijn van uw hond ook hoog bij u in het vaandel staat en u zich wilt verdiepen in wat uw hond nodig heeft. Hoe u uw hond kunt ondersteunen in alle levensfases en processen waar jullie samen doorheen gaan. Niet alleen mensen gaan door verschillende processen en levensfases heen, zo ook de hond. En uw hond heeft niet alleen te maken met zijn eigen processen, levensfases en bijvoorbeeld emoties maar ook nog eens met die van u. En die van een ieder die in zijn “roedel” leeft. Al onze hoogtepunten en diepe dalen op psychisch, emotioneel en fysiek vlak, daar beweegt ook uw hond op mee en dat doet ook iets met hem! Belangrijk dus om hier eens goed naar te kijken en bewust van te zijn. Maar vooral ook om te kijken, hoe kan ik mijn hond geven wat hij nodig heeft.

DE OLIËN
Het reukorgaan is een belangrijk zintuig voor de hond. Zeer snel bereiken de geurprikkels de hersenen waar een associatie gelegd zal worden. Daarnaast bereikt de olie uiteindelijk iedere cel in het lijf. De Young Living oliën zijn hoogwaardig doordat ze vanaf plantzaadje tot aan het bottelen een secure selectie en controle ondergaan. Dit maakt dat deze van top kwaliteit zijn en zeer krachtig. Dit mooie product heeft dan ook altijd een persoonlijk advies nodig voor gebruik. De oliën zijn aromatisch te beleven, zijn aan te brengen op het lijf en door de hoogwaardigheid van Young Living zijn de meeste ook in te nemen. Inwerkend op het fysieke lijf en de mentale kant kunnen we de honden heel mooi, waar gewenst, ondersteunen.

Door toepassing bij onder meer, mijn eigen dieren, mezelf en bij cliënten, is de werkzaamheid bewezen!

Contact

Voor meer informatie, vragen en/of voorwaarden.

Aanmelden

Wat kan ik voor u en uw hond(en) betekenen?
Meld u hieronder aan.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief