Puppycursus

(Vanaf 10 weken)

Een goede start maken is van groot belang! U wilt toch ook dat uw pupje opgroet tot een leuke,  sociale en vriendelijke hond ? 

Voor puppy’s vanaf een leeftijd van 10 weken in groepen van max 7 eigenaren en pups en er is altijd 1 groep per keer aanwezig. De puppycursus is een opvoedcursus waar u gehoorzaamheidsoefeningen leert en heel belangrijk,de “hondencommunicatie”. U leert uw pup spelenderwijs op te voeden en te sturen in een tempo wat past bij zo’n jong hondje. Op die manier leert u te begrijpen waarom de hond op zijn of haar manier reageert. Tevens leert uw pupje socialiseren met andere pups en om te gaan met objecten.

De puppycursus loopt nagenoeg het gehele jaar, u stroomt in waardoor u vrijwel direct kun starten.
De puppycursus bestaat uit 10 praktijklessen, een theorieles en een theorieboek.

De puppycursus wordt gegeven op maandagavond om 19.00 en 20.00 uur, woensdagochtend om 10.30 uur en donderdagavond om 19.30 uur.
De kosten voor de puppycursus zijn € 135,50 (incl 21% BTW). 

De Theorieles:
Behorende bij de puppycursus en puppycoaching.
Een interessante, allesbehalve stoffige avond van ongeveer 2 ½ uur waar u de theoretische kant leert begrijpen over hoe u communiceert met de hond, hoe leer ik als baas deze taal begrijpen?! U gaat de “lichaamstaal” van de hond leren interpreteren en een stukje over de gezondheid van de hond.

PUPPYCOACHING

Liever geen groepsles, maar coaching aan huis?

Ook dat kan! ik kan in een door u gewenst aantal keren bij u langskomen om u te begeleiding te geven in en rond het huis. Over alles waar u tegenaan loopt, zindelijkheid, wandelen,  laag leren blijven, vragen etc.

Lesduur; 1 ste les 60 min, vervolgens  50 min.

De praktijklessen zijn op afspraak, 1 keer per week.

Kosten voor 5 lessen incl theorieboek en theorieles; € 169,50 (incl 21 % BTW) na 10 km komen er reiskosten bij a  € 0,35 ct per KM.

Aanmelden?  meld u aan voor de puppycursus en vermeld bij opmerkingen s.v.p. coaching.

Contact

Voor meer informatie, vragen en/of voorwaarden: bel of mail mij gerust!

Aanmelden

Wat kan ik voor u en uw hond(en) betekenen?
Meldt u hieronder aan.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief